eerste indruk!
Beste volgers, fans, familie, vrienden, ..
Ik ben ondertussen goed aangekomen in Ethiopië en het bevalt me super goed! Ge zou kunnen stellen dat ik wel gesetteld ben, maar na al die dagen geen enkele dag stromend water is dat nog niet 100pct waar. Eigenlijk is dat niet eens zo erg, want ik heb wel een emmerke koud water waar ik me mee kan wassen dus ik hou me wel proper in de mate van het mogelijke. Geloof het of niet, ik heb mijn kleren al gewassen met de hand, en mijn wasdraad door heel de kamer opgehangen. Daar is het nu echt een hindernissenparcours om aan mijn spullen te geraken.
Ik heb al schitterende dingen gezien hier, de kinderen zijn echt blij wanneer ze ons zien. We zijn onze stageplaatsen al gaan bezoeken, onze mentoren leren kennen en dat viel allemaal super goed mee. Hier en daar durf ik al eens een woordje Afrikaans te gebruiken. Ik heb al een balletje getrapt in het plaatselijke stadion en al wat kilometers gejogd op de piste. Het weer is goed, fijn zonneke dat wel stevig brand ‘s middags.
Dus de integratie verloopt behoorlijk goed, de aanpassing ging beter dan verwacht en mijn eerste indruk is echt goed!
Ciao ciao!
Super, we zijn trots op je.